مزيكاتى


عزيزى الزائر/عزيزتى الزائره

اذا كنت عضو مسجل لدينا

فقم بتسجيل الدخول للمشاركة و المساهمة مع باقي الاعضاء

اذا كنت زائر فنتمنى بالتسجيل

لتنضم الى اسره المنتدى وسنتشرف بذلك



مزيكاتى



 
الرئيسيةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني
google

شاطر | 
 

 المسقعه بالبشاميل وصلت يا جدعااااااااااااان..من مطبخ قمر وراكبه همر

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
neutron664
 
 
avatar

الدلو
المشاركات : 502
نقاط : 292202
العمر : 17

مُساهمةموضوع: المسقعه بالبشاميل وصلت يا جدعااااااااااااان..من مطبخ قمر وراكبه همر   الإثنين مارس 11, 2013 7:53 am

وسع وسع وسع

يا مسقعاتك اللي بالبشاميل يا قمر وراكبه همر

انا بقي جايبالكوا المره دي المسقعه بالبشاميل بالصور كمان

اصلي نزلت الموضوع ده قبل كده والصور منزلتش

وزعلت اوووووووى لان الواحد اما صدق انه قعد يبتكر بقي ف المطبخ

وجه يوري الفتوكات شطارته

قبل ما تشوفوا المسقعه بتتعمل ازاي التقييم اولا ثم اولا هههههههههه

يااما مش هخليكوا تطبخوها هههههههههههههههههه


المهم نبدأ في الموضوع

اولا المقادير:

كيلو ونص باذنجان

نص كيلو فلفل رومي

نص كيلو لحمه مفرومه

قرن فلفل حامي

كيلو طماطم

وكام فص ثوم حلوين كده

2 بيضه

دقيق

مرقة دجاج فوريه

فلفل اسمر

زيت



الطريقه:

هتقطعي الباذنجان مدور كده



وهتقليه بس حاولي ميكونش محروق




والفلفل هتقطعيه مكعبات كبيره كده وهتقليه




والطماطم هتقطعيها مكعبات وبعد كده هتقشري شوية ثوم حلوين كده


وتفرميه او تدقيه وتحطي شوية زيت في صينيه وتحمري الثومه وتقطعي قرن فلفل حامي مكعبات
وتحطيه يتحمر مع الثومه



وبعد كده تحطي الطماطم اللي قطعطيها مكعبات بعد ما الثومه يبقي لونها دهبي كده

وتسبيها تنزل ميتها شويه وتدبل كده





وطبعا هتعصجي اللحمه المفرومه

وهتعملي البشاميل بس بتحطي سمنه حبه صغيرين اووووووووووى والباقي زيت وهتحطي 2 بيضه ومرقة دجاج فوريه ومتحطيش لبن ماشي





تعالوا بقي نروح للرصه اللي هترصيها في الصينيه

هتحطي الاول راق باذنجان

وبعد كده راق طماطم وبعدها راق فلفل وبعدها راق طماطم







وبعد كده راق لحمه




وبعد كده راق طماطم وبعدين هتعيدي الرصه تاني

وبعدين هتحطي البشاميل من فوق وتحطيها في الفرن وعلي الشوايه

بس خلي بالك مش بتحتاج انك تقعديها في الفرن كتير هه عشان متتحرقش منك

وهتبقي شكلها كده




وهتقطعيها زي مابتقطعي المكرونه وتقدميها قطع قطع

وببتاكل بالعيش عادي او لو عاوزه تاكليها بشوكه انتي ومزاجك بقي




وكلوا بالهنا والشفا



_______________________________________________









_____________________________________________إمضاء صاحب الموضوع___________________________________________






مـــا تقـــدرش تقلدنـــــي كبيــــرك تحسدنـــــي





h.e.r.c.i
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://mazikaaty.alafdal.net
nody elprince
 
 
avatar

المشاركات : 7
نقاط : 259026

مُساهمةموضوع: رد: المسقعه بالبشاميل وصلت يا جدعااااااااااااان..من مطبخ قمر وراكبه همر   الإثنين مارس 11, 2013 9:35 am

شكرا وبارك الله فيك
اخى الكريم
بالتوفيق
فى موضوعك
نتمنى لك التقدم الدائم والمستمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
neutron664
 
 
avatar

الدلو
المشاركات : 502
نقاط : 292202
العمر : 17

مُساهمةموضوع: رد: المسقعه بالبشاميل وصلت يا جدعااااااااااااان..من مطبخ قمر وراكبه همر   الإثنين مارس 11, 2013 9:43 am

أحلى مرورك منك .. تسلم



_______________________________________________









_____________________________________________إمضاء صاحب الموضوع___________________________________________






مـــا تقـــدرش تقلدنـــــي كبيــــرك تحسدنـــــي





h.e.r.c.i
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://mazikaaty.alafdal.net
 
المسقعه بالبشاميل وصلت يا جدعااااااااااااان..من مطبخ قمر وراكبه همر
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مزيكاتى :: الطبخ :: وصفات الطبخ-
انتقل الى: